FAP
Mosaico+
Petra
Profilitec
Adesital
Remer

Od 1997. god. agencija Paradina predstavlja na prostorima ex Jugoslavije (Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Kosovo, Srbija, Makedonija i Crna Gora) preduzeća na visokom nivou u proizvodnji keramike i granitne keramike, podnih i zidnih pločica, bazenskih pločica,  lepka i hemijskih građevinskih materijala, profila za keramiku, vodomaterijala i baterija. Tehnička podrška, komercijalna i tehnička edukacija personala salona i promotera, organizacija salona, asistencija u odnosu između kupaca i dobavljača, asistencija u pripremi narudžbi, odličan odnos kvalitet/cena, osnova su naše profesionalne ponude kojom smo u stanju zadovoljiti tehničke i komercijalne zahteve bilo kog kupca.
Brendovi koje zastupamo posvećeni su projektnoj, komercijalnoj i rezidencijalnoj arhitekturi. Asortiman obuhvata različite materijale i površine koji garantuju dugi rok trajanja te izuzetne tehničke i estetske karakteristike.
Il Brand pridonosi očuvanju okoliša izborom proizvoda certificiranih Ecolabel, proizvedenih udelom recikliranog materijala za realizaciju projekata Leed.
Za sve informacije vezano za materijale iz našeg asortimana, na Vašem smo raspolaganju na adresi paradina@paradina.com.