FAP
Mosaico+
Petra
Profilitec
Adesital
Remer

Од 1997 година  агенција Парадина  ги претставува  на просторите   на поранешна Југославија (Босна и Херцеговина, Хрватска, Косово, Србија, Македонија, Црна Гора) компаниите  кои котираат на високо ниво во  производството на керамички и порцелански плочки, подни, ѕидни, и плочки за базени, вентилирани фасади, лепила и хемиски  материјали за градежништвото , профили за керамика, чешми и санитарии. Ние сме во состојба да ги задоволиме  техничките и комерцијални потреби на секој клиент,   нудејќи притоа  на професионален начин: техничка поддршка, комерцијално и техничка едукација на  персоналот во изложбениот салон и промоторите, организирање на изложбени  салони, услуги и техничка помош помеѓу клиентот  и снабдувачите, помош во подготовка на нарачки, одличен сооднос квалитет/цена.
Брендовите кои ги застапуваме се посветени на проектна, комерцијална и станбена архитектура.
Асортиманот   вклучува различни  материјали  и површини кои  гарантираат долготрајност и високи  технички и естетски перформанси.
Il Brand  е посветен на почитување на животната средина  избирајќи  сертифицирани производиEcolabel , изработени со процент на рециклиран материјал за  реализација на Leed  проекти.
За билокакви  информации за материјалите од нашиот асортиман, ние сме на располагање на следната адреса paradina@paradina.com.