FAP
Mosaico+
Petra
Profilitec
Adesital
Remer

Od 1997. god. agencija Paradina predstavlja na prostorima ex Jugoslavije (Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Kosovo, Srbija, Makedonija i Crna Gora) preduzeća na visokom nivou u proizvodnji keramike i granitne keramike, podnih i zidnih pločica, bazenskih pločica,  ljepila i hemijskih građevinskih materijala, profila za keramiku, vodomaterijala i baterija. Tehnička podrška, komercijalna i tehnička edukacija personala salona i promotera, organizacija salona, asistencija u odnosu između kupaca i dobavljača, asistencija u pripremi narudžbi, odličan odnos kvalitet/cijena, osnova su naše profesionalne ponude kojom smo u stanju zadovoljiti tehničke i komercijalne zahtjeve bilo kog kupca.
Brendovi koje zastupamo posvećeni su projektnoj, komercijalnoj i rezidencijalnoj arhitekturi. Asortiman obuhvata različite materijale i površine koji garantuju dugi rok trajanja te izuzetne tehničke i estetske karakteristike.
Il Brand pridonosi očuvanju okoliša izborom proizvoda certificiranih Ecolabel, proizvedenih udjelom recikliranih materijala za realizaciju projekata Leed.
Za sve informacije o materijalima iz našeg asortimana, na Vašem smo raspolaganju na adresi paradina@paradina.com.